UrbanFarmers

Fresh.Revolution!

Dat is waar de UrbanFarmers voor staan. In plaats van boeren ver weg jouw groenten te laten verbouwen en bevroren vis in te vliegen vanuit het buitenland, vinden de UrbanFarmers het veel logischer, gezonder, verser en duurzamer om voedsel te verbouwen daar waar de mensen wonen. Dicht bij de mensen, in de steden. (urbanfarmers.nl, 2016)

Daarom hebben zij boven op het dak van ‘de Schilde’ kassen gebouwd om op duurzame wijze verschillende soorten komkommers, tomaten en slasoorten te verbouwen. Maar ook maken zij gebruik van de eeuwenoude methode ‘Aquaponics’. Door toepassing van hedendaagse technieken, kweken zij vis, zonder hier enige antibiotica of pesticide aan toe te voegen. Daarnaast worden voedingsstoffen die vrijkomen bij de visproductie hergebruikt voor groenteteelt en zuiveren planten het water waarin zij de vissen kweken.

Kortom een bijzondere en duurzame locatie met een goed verhaal! Op deze locatie is het mogelijk presentaties, recepties, diners en feesten te organiseren. In combinatie met een rondleiding door de kassen of een ‘harverst experience’ is een evenement bij de UrbanFarmers een bezondere ervaring.

FP Fotografie HR -46

 

© CateringMeesters 2016

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial