Foodboxen

Alle boxen zijn met zorg en aandacht samengesteld en bereid door onze chef. Verse en huisgemaakte gerechten met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Een complete box vol met herbruikbare bakjes waarmee u het ontbijt, de lunch, de borrel, een heerlijke cocktail of diner in een handomdraai op tafel zet.

Tevens bieden wij een vergaderbox, voor uw online bijeenkomst. De boxen zijn te bestellen vanaf 10 stuks. De boxen kunnen worden afgehaald of wij bezorgen de boxen op de gewenste adressen.

Wilt u een van onze foodboxen bestellen? E-mail dan naar sales@cateringmeesters.nl.

Denk ook aan ons als u de boxen op een ludieke manier wilt uitdelen, wilt uitbreiden of wanneer u er een teamactiviteit aan wilt koppelen? We denken graag met u mee! Een bos ballonnen bezorgen bij de jarige of jubilaris, een gezamenlijke bingo waarbij de bingokaarten in de box zitten, een wine tasting na afloop van de vergadering, een pubquiz met vragen over het bedrijf of een gepersonaliseerde Spotify lijst! We delen onze ideeën graag!


Vergaderbox

Vergaderbox

Een digitale vergaderdag is niet compleet zonder gezamenlijke break, lunch of borrel. Daarom biedt CateringMeesters de vergaderbox vol met lekkernijen om de digitale vergadering compleet te maken. Uiteraard is de lunch ook seperaat te bestellen.
Klik hier voor de brochure.

Prijzen vanaf:

€ 17,50 per persoon
€ 28,50 per twee personen


Ontbijtbox

Een uitgebreid ontbijt bestaande uit onder ander verse jus d'orange, yoghurt met cereals en rood fruit, croissant, vers brood, beleg en een zoete lekkernij!
Klik hier voor de brochure.

€ 17,50 per persoon
€ 28,50 per twee personen

Ontbijtbox

Borrelbox

Borrelbox

Een uitgebreide borrelbox met brood of crostini's, verschillende dips, vleeswaren en vis, vlees en vegetarische gerechtjes!

Klik hier voor de brochure.

Prijzen vanaf:
€ 22,50 per persoon
€ 37,50 per twee personen

Dranken:
€ 9,50 Fles witte of rode wijn
€ 7,50 Twee Biertjes van de Prael (De Haegsche Prael en IPA)
€ 29,50 fles Graham Beck Brut
€ 11,50 fles (20 cl.) Louis Perdrier Mousseux Brut


Cocktailbox

Een heerlijke cocktailbox met alle ingrediënten voor het samenstellen van een Scarlett O’Hara-cocktail. Tevens met crostini’s met verschillende dips, zoutjes, olijven en gebrande noten.

Klik hier voor de brochure.

Prijzen vanaf:
€ 23,50 per persoon
€ 28,50 per persoon met bijpassend glas

Borrelbox

Dinerbox

Dinerbox

Een heerlijk 4 gangen diner op tafel zetten zonder lang in de keuken te staan? Met de dinerboxen kan dit! Het vier gangen diner inclusief brood van Lekker Brood, gezouten boter en heerlijke zoetigheden van Chox.
Klik hier voor de brochure.

Prijzen vanaf:
€ 62,50 per twee personen


Leuk om te weten

De bakjes waarin alle items geleverd worden zijn herbruikbaar! Tevens kunnen de bakjes in de vriezer en verwarmd worden in de magnetron.

Bezorgen

We hanteren de onderstaande bezorgkosten:

  • 0 km – 20 km = € 6,50
  • 20 km – 50 km = € 11,50
  • 50 km – 90 km = € 19,50
  • 90 km – 150 km = € 24,50

Bij een bestelling en bezorgen van meer dan 25 pakketten maken we graag een offerte op maat.LID VAN

once

CONTACT

CateringMeesters
Lange Voorhout 15
2514 EA Den Haag

 070 - 720 0 720
 sales@cateringmeesters.nl

Algemene voorwaarden

2021 CateringMeesters Surlinio