locatie foto
locatie logo

Omniversum

Met een bijzondere zaal en immens koepelscherm vormt Omniversum een unieke locatie voor evenementen en groepsbezoeken.

Omniversum is verreweg het grootste koepeltheater van de Benelux en uniek in Europa. Onder een enorme koepel van 840 m2, meer dan twaalf keer een gemiddeld bioscoopscherm, is iedere film een ongeƫvenaarde beleving en daarmee een prachtige kijk- en luister-ervaring die uw evenement bijzonder maakt! Het is de plek waar de schoonheid en de kwetsbaarheid van onze aarde op een krachtige manier voelbaar worden gemaakt.

Het koepelscherm biedt de kans om uw boodschap op een spectaculaire manier uit te dragen. Of het nu gaat om een lezing, bedrijfspresentatie of workshop: iedere presentatie krijgt een extra dimensie op het enorme doek!

Voorafgaand of na afloop van de bijeenkomst kunt u in de foyer van Omniversum terecht voor bijvoorbeeld een borrel of een kop koffie. De foyer beschikt over een terras met tafels en zitplaatsen. Daarnaast kan de foyer opgevuld worden met statafels. Via narrowcasting kan uw boodschap ook in de foyer op diverse manieren zichtbaar worden gemaakt. Verlichting, muziek en verdere aankleding kan naar wens afgestemd worden.

Eigen locatie

Heeft u een specifieke locatie in gedachten voor uw evenement?

Of wenst u catering op een eigen locatie?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Vul ons contactformulier in.

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen of een email sturen:
 070 - 720 0 720
 sales@cateringmeesters.nl

CONTACT

CateringMeesters
Lange Voorhout 15
2514 EA Den Haag

 070 - 720 0 720
 sales@cateringmeesters.nl

Algemene voorwaarden

2022 CateringMeesters Surlinio