Wie zijn de CateringMeesters?

 In de al bijna 25 jaar dat we samenwerken hebben we een volwassen en trots bedrijf opgebouwd met een enorme ervaring in zowel eventcatering als publiekscatering. Het kopje koffie voor de bezoeker, maar ook de opening van de tentoonstelling en Corporate Events.

In 2002 hebben wij MuseumCatering opgericht, een cateringbedrijf gespecialiseerd in het beheren van museumrestaurants en het verzorgen van partycatering in een museale omgeving. Omdat deze partycatering-expertise in de loop der jaren steeds verder werd uitgebouwd en inmiddels ook vaak plaatsvindt op congres- en evenementenlocaties, hebben wij een tweede label ontwikkeld, genaamd CateringMeesters.

Inmiddels zijn we de huiscateraar van o.a. het Kunstmuseum Den Haag, Escher in Het Paleis, Panorama Mesdag en Pulchri Studio. Wij zorgen er graag voor dat u een onvergetelijke culinaire ervaring heeft. 

Directeur/ Eigenaar, Nico van der Minne & Louis Paardekooper

Nico van der Minne

Na middelbare school en dienstplicht volgt hij zijn HBO opleiding bij Inter College Business School waar hij de richting Evenementenorganisatie, Hospitality en marketing kiest.

Zijn praktijkervaring wordt gevormd door Martinair Party Service waar hij werkt gedurende de Floriade in Zoetermeer. Vervolgens werkt hij bij Taat &de Regt Catering en werkt vijf jaar bij Verhaaf Party Catering. In deze periode worden grote evenementen georganiseerd als het Heineken Open, het Dutch Open Polo, Libelle Zomerweek, The Home and Garden fair en de Hiswa te water. Na een periode bij Hotels van Oranje wordt hij gevraagd de opstart te begeleiden van de Amsterdam Convention Factory. De kans wordt hem in 2001 geboden om in het Paleis Lange Voorhout te Den Haag een exploitatie te starten als service voor de bezoekers van de permanente tentoonstelling van MC Escher. Hierna volgt de start van Museum Catering.

Louis Paardekooper

Na de middelbare hotelschool Amsterdam werkt Louis elf jaar bij Verhaaf Party Catering. In de functie van party manager is hij verantwoordelijk voor diverse partijen en staatsontvangsten in het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum en Rijksmuseum het Muiderslot. Hij groeit door tot Hoofd Operationele zaken en is lid van het horeca-managementteam van de RAI groep. Hieruit volgt de opstart van de Amsterdam Arena.

In 1998 wordt hij mede eigenaar van JMW Horeca Uitzendbureau. Dit bureau staat op het punt een sterke groei door te maken. In de vijf jaar die daarop volgen groeit JMW uit van één vestiging naar een bureau met landelijke dekking, 10 vestigingen en een hoofdkantoor. In juli 2002 wordt het uitzendbureau verkocht aan de Randstad Holding. In de daaropvolgende periode werkt hij als interim manager/adviseur voor een aantal horecabedrijven. Vanaf januari 2005 is Louis mede eigenaar van Museum Catering.

Ons salesteam

Ons sales team denkt graag met u mee om een belevenis te creëren welke aansluit bij uw bedrijfsfilosofie.
Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?

U kunt ons bereiken op sales@cateringmeesters.nl of via 070-7200720


Anouk Tielen


Marissa Vooijs


Roos Doorneveld

Once

CateringMeesters is aangesloten bij ONCE, Officieel Netwerk Catering Events: een overkoepelende organisatie die de party-en eventcatering-branche vertegenwoordigt en ondersteunt. Het is een exclusief platform voor party- en eventcateraars die zich onderscheiden op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, HACCP-certificering en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Goede doelen

CateringMeesters steunt verschillende goede doelen. Zo zijn wij zakenvriend van het KWF en helpen hiermee het doel van KWF te bereiken: minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven voor patiënten.

Wij steunen het Juliana Kinderziekenhuis met de knuffeldierenactie voor de kinderen. Wij bieden Werkervaringsplaatsen aan mensen met een Wajong uitkering via GGZ Rivierduinen.

Wij hebben permanent twee stagiairs van de Bernardusschool in Den Haag. De Bernardusschool is een school voor zeer moeilijk lerenden (ZML). Dit zijn leerlingen die een grote ontwikkelingsachterstand hebben. De school heeft als doel de talenten van deze speciale leerlingen zover mogelijk te ontwikkelen.

Ook werken wij met koekjes van de Koekfabriek, ambachtelijk, vers en ovenheerlijk! Met liefde gemaakt door wel heel bijzondere koekenbakkers. In de bakkerij werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de Koekfabriek hebben ze een leuke werkplek, staan midden in de maatschappij en bakken de allerlekkerste koekjes.

LID VAN

once

CONTACT

CateringMeesters
Lange Voorhout 15
2514 EA Den Haag

 070 - 720 0 720
 sales@cateringmeesters.nl

Algemene voorwaarden

2023 CateringMeesters Surlinio