Tuinzaal

Zakelijk

Bij het verzorgen van catering voor uw zakelijke evenement, is de doelstelling van uw bijeenkomst ons uitgangspunt. Het verzorgen van culinaire creativiteit is onze specialiteit. Voor ieder evenement bedenken wij een passende invulling. Dit verwezenlijken wij door smaken, kleuren en geuren te combineren op basis van seizoen en, bij voorkeur, duurzame producten.

Heerlijke gerechten, een passend wijnarrangement, biologische sappen, de CateringMeesters waterbar, een lokaal biertje. Maar ook serveren wij graag trendy cocktails in fraai glaswerk.

Samen met u creëren wij een belevenis welke aansluit bij uw bedrijfsfilosofie. Dankzij ons gevoel voor gastvrijheid en oog voor detail laten wij een blijvende herinnering achter bij u en uw gasten.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van eventcatering in een culturele omgeving en beschikken over een uitgebreid portfolio aan gerenommeerde locaties in Den Haag en omgeving

Welk evenement u ook wil organiseren, wij denken graag met u mee. Een receptie, congres, symposium, bedrijfsfeest of een exclusief diner.

Vul ons contactformulier in.

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen of een email sturen:
 070 - 720 0 720
sales@cateringmeesters.nlLID VAN

once

CONTACT

CateringMeesters
Lange Voorhout 15
2514 EA Den Haag

 070 - 720 0 720
 sales@cateringmeesters.nl

Algemene voorwaarden

2023 CateringMeesters Surlinio