Zakelijk

Zakelijk

Bij het verzorgen van partycatering voor uw zakelijke evenement, is de doelstelling van de bijeenkomst ons uitgangspunt. In het traject naar en tijdens het evenement, dienen wij als verlengstuk van uw organisatie. Met elkaar verzorgen wij voor een belevenis die meerwaarde biedt voor uw relaties, aansluit bij uw imago en dit versterkt. Dankzij ons gevoel voor gastvrijheid en oog voor detail laten wij een blijvende herinnering achter bij u en uw gasten.

In de afgelopen 12,5 jaar hebben wij uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten, zoals personeelsfeesten, symposia, congressen, bedrijfsfeesten en exclusieve diners georganiseerd. Voor opdrachtgevers als Aramco Overseas, Shell, Rabobank, Koninklijke Marechaussee, KPN, Pels Rijcken en diverse overheidsinstellingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van partycatering in een culturele omgeving en beschikken over een uitgebreid portfolio aan gerenommeerde locaties in Den Haag en omgeving. Juist dankzij die ervaring met ‘frêle’ locaties, zijn wij in staat ons vak op iedere gewenste plek uit te oefenen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Vul ons contactformulier in of bel +31 (0)70 – 720 0 720.

© CateringMeesters 2018

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial