Trouwen

Trouwen

Bij het lezen van deze tekst, bent u waarschijnlijk in volle voorbereiding van één van de mooiste dagen van uw leven. En wij zijn van mening dat de weg ernaartoe, minstens net zo leuk en zorgeloos moet zijn als het beleven van de dag zelf. Een weg waarbij uw wensen centraal staan om zo uw droomhuwelijk te verwezenlijken.

Bij het organiseren van een huwelijk komt veel kijken, zoals bijvoorbeeld het vinden van een passende locatie, het afstemmen van de juiste decoratie en, minstens net zo belangrijk, het vinden van een geschikte cateraar. Álles moet tot in detail op elkaar afgestemd zijn.

Onze weddingplanners hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften op bijzondere locaties. Voor een groot én een klein budget. Van klassiek sprookjeshuwelijk tot spetterend feest. Van exclusief diner tot foodtruck. Of bent u meer op zoek naar een thematisch gestylde bruiloft met passende culinaire invulling? Bohemian, festival, kerst of toch liever een exotisch tintje?

Wij zitten boordevol creativiteit en ondersteunen u graag bij het organiseren van uw droomhuwelijk!

Onze bruidsbrochure ontvangen of liever een persoonlijke afspraak inplannen? Bel +31 (0)70 – 720 0 720 of vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

 

© CateringMeesters 2018

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial